Om megJeg er er kvinne på hele 30 attraktive år som blandt annet har rukket å gå på tryne noen ganger og å produsere et barn. 

Jeg er kronisk forsinket, perfeksjonist (i rehabilitering) og rotete. På vei ut av lang sykemelding, i studier. 

Jeg er mamma, realfagsstudent, kristen og separert. Superkjedelig for noen! Spennende nok for andre ;) 

Noe jeg er opptatt av, er å ikke dømme andre. Og ikke å dømme megselv. Janteloven kaller vi det ofte. Jeg tror det er lett å dømme og jeg ønsker å bli flinkere å se det gode i meg selv og andre. Jeg vil ikke at perfeksjonisme skal stoppe oss fra å gjøre det vi drømmer om. Alt for ofte stopper vi opp og gjør ingenting fordi vi ikke kan gjøre det perfekt. Det er hemmende. Ja til halvveis, heller enn ingenting :)

Denne bloggen er startet som en mulighet for å gi en oppdatering til min venn. Hver gang vi møtes er det så masse å oppdateres om. Så mye vi ikke rekker å si. Likevel føles det som du kjenner meg og jeg forstår deg. Litt som å komme hjem. Du er søsteren jeg aldri har fikk. Jeg er uendelig glad i degSISTE: Jeg har stengt kommentarfeltet i bloggen. Ikke fordi det kom teite kommentarer , det kom kanske et par, men mest fordi jeg syns det er ryddigere uten. - og hvis dere vil gi tilbakemeldnger finner dere bloggen på facebook. Vi prates der!